Sex bez kondomu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli vadí když mám s partneren ''sex'' bez kondomu - když s nikým jiným on ''sex'' nemel a je mi věrný..a žádné dědičné neoci by neměl mítll vadí to nějak? a prášky zatím nemám Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozumnější je kondom, protože partner nemusí být úplně pravdomluvný a při sexu bez kondomu jde především o riziko přenosu pohlavních nemocí a virů / např. HPV/. Pokud si ale věříte, potom je třeba opatrnosti /neejakulovat do vás/, ale ani při opatrnosti není vyloučeno otěhotnění. Pilulky nebo jiná nehormonání antikoncepce by to mohla pomoci vyřešit - informujte se na ní na spec.serverech, viz vyhledávač. se zadáním termínu nehormonální antikoncepce. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x