Sex bez kondomu

Chci se zeptat, jestli holka může otěhotnět, pokud se do ní udělám a bude mít prášky. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud bere antikoncepci pravidelně, tak pravděpodobnost otěhotnění je nižší, než kdyby prášky nebrala a používali byste kondom. Takže neotěhotní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: