Sex bez kondumu

Dobrý den, chci se zeptat. S přítelkyní máme krásný 7dmi měsíční vztah. Půl roků bere antikoncepci Sunya. Před týdnem jsme měli několikrát nechráněný sex. Dnes si dělala těhotenský test a byl negativní. Mám tomu věřit ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano - pokud bere pravidelně antikoncepci, je plně chráněná. Antikoncepce je v užívání právě proto, aby chránila před nechtěným otěhotněním. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: