Sex bez kondumu

Dobrý den s přítelkyní jsme několikrát po sobě měli nechráněný sex bere sice antikoncepci Sunya půl roku pravidelně jen jednou zapomněla o hodinu. V době menstruace si dělala těhotenský test který byl negativní. Ve čtvrtek kdy menstruace skončila si dělala ranní těhotenský test který byl opět negativní. Mám se něčeho bát ? Když sex byl několikrát za sebou a nechráněn kondomem. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce, pokud je brána pravidelne (myslí se denně), je spolehliva. Hodina rozdílu v braní nerozhoduje. Pokud si v budoucnu bude přítelkyně dělat těhotenský tets, určitě ne v době mestruace nebo po ní, je potřeba počkat nějaký čas, hormonální systém reaguje na ev. těhotenství se zpožděním, nejlépe je jít k lékaři. Testy nemusejí být spolehlivé, záleží na výrobci a dalších faktorech. Ale pokud bere antikoncepci pravidelně, nemusí se bát, pokud byste zvýšil bezpečnost ještě kondomem, je to úplně nej - včetně toho, že se kondomem oba chráníte i před pohlavně přenosnými nemocemi. Prostudujte si o tom víc, bude to jen ku prospěhu a vašemu klidu při sexu .Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x