Sex bez ochrany

Měli jsme s přítelkyní sex. Při mém orgasmu jsem měl kondom, ten jsem si potom sundal a po mém druhém stopoření jsme v sexu pokračovali orálním sexem i normálním sexem a při následujícím dosažení orgasmu u přítelkyně jsem již kondom nasazený neměl. Já jsem již druhý orgasmus neměl, ale raději se chci zeptat, zda by mohlo dojít k otěhotnění přítelkyně? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, mohlo, protože moč. trubice je společná promoč i ejakulát, pokud jste se nevysprchoval a nevymočil mezi dvěma souložemi, mohou sde některé spermie zatoulat, ikdyž jste již neměl podruhé ejakulaci

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: