Sex po kyretazi

Dobry den, jsem 5dni po nekompletnim potratu, po fyzicke strance se citim dobre, nic me neboli, nekrvacim. Chci se zeptat, kdy se muzeme s partnerem zase zacit milovat a jaka jsou rizika. Samozrejme jsem poucena o sestinedeli atd, ale pripadam si v poradku a tak me zajima jestli dal cekat. Diky

Odpověď odborníka:

Dosti záleží na tom,jak velké to bylo těhotenství,ale rozhodně 14 dní až 3 týdny by jste měla vyčkat,hlavní risiko je zánětlivé příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Potraviny s histaminem mohou být pro alergika rizikové
Nákaza pneumokokem: Komu může jít o život?
Články: Nákaza pneumokokem: Komu může jít o život?
Infekce pneumokokem bývá v...
Vaječníky
Články: Vaječníky
Vaječníky jsou důležité...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Tenisový loket...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: