Sex po očkování na hpv

Mám stálou přítelkyni již druhý rok. Nakazili jsme se virem HPV a byli léčeni tekutým dusíkem a podophylinem + jako doplněk stravy isoprinosine. Dokonce jsme se nechali oba naočkovat Silgardem. Oba jsme půl roku po poslední dávce. Přítelkyně je delší dobu již zcela bez příznaků a stěry čisté, bohužel u mě se ještě stále vyskytují kondylomata, ale naštěstí se už nerozšiřují. Chtěl bych se tedy zeptat, jak je to se sexem - nemohu ji při případném sexu bez kondomu znovu nakazit? Nebo je nutné mít kondom až dokud i u mě nevymizí všechny příznaky? Předem Vám velmi děkuji za odpověď, Martin

Odpověď odborníka:

Vážený Martine, kondylomata jsou infekční. Kontaktem tedy můžete přítelkyni znovu nakazit. Pokud se kondylomata dají překrýt kondomem, tak riziko nákazy dost snížíte

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: