Sex po porodi 4týden

Dobrý den jsem po porodu a mela jsem s manželem sex s ochranou ale ona nám praskla , ptám se jestli můžu být tehotná . děkuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud kojíte tak gravidita není pravděpodobná,při kojení nedochází k ovulaci a ani není menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: