Sex po potratu

Prodělala jsem samovolný potrat, byla jsem na kyretáži dělohy a druhý týden znovu(poprvé se to nevyndalo všechno). Vím, že se má dodržet šestinedělí chtěla jsem se zeptat jestli jen z důvodů hygienických kvůli infekci (jestli jen kvůli tomu tak zda by se nedal použít kondom) nebo jestli se mi může stát něco s dělohou ? A zda mě může partner v šestinedělí uspokojit orálním sexem, nebo análním sexem. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po dvou kyretážích po sobě je skutečně značné risiko infekce, se sexem je vhodné vyčkávat ať již v jakékoliv formě po prvních menses

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: