Sex po užití polygynaxu, výrustky v pochvě?

Dobrý den, měla jsem gynekologické problémy a můj gynekolog mi na kvasinky, streptokoka v pochvě a prostě na výtok předepsal na 12 dní gyn. tobolky POLYGYNAX a mastičku Clortmazol. Můj přítel byl na vyšetření- stěry v krku, jestli má streptokoka v těle, ale výsledky byly negativní. Po 12 dní jsem pečlivě brala tobolky bez pohlavního styku. Po dobrání jsem ale měla pohlavní styk. Nyní mám pocit, že mám u vstupu do pochvy a v pochvě takové výrustky...nikdy jsem to nějak extra nezkoumala, ale mám z toho divný pocit. Na kontrole u gynekologa jsem zatím nebyla. Užívám HA Minervu. Je špatně, když jsem měla pohlavní styk po dobrání tobolek? Děkuji moc za odpověďi

Odpověď odborníka:

Může jít např. o kondylomata, pohlavně přenosné virové onemocnění, s antibiotiky to nijak nesouvisí, ale navštivte určitě gynekologa.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: