Sex pouze s kondomem

Dobrý den, nedávno jsem byla u gynekoložky a ta mi předepsala HA. Ještě jsem ji nezačala brát, jelikož se musí čekat do menstruace, ale bojím se rizika otěhotnění do té doby... přestože s kondomem, ale zase na druhou stranu i v ovulační dny. Jaké je zhruba procento za předpokladu, že by se kondom neměl porušit. A jaká je popřípadě pilulka po a za jakých okolností by se měla užít. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud máte takové obavy vyčkejte se stykem do menses začněte užívat první den menses a od té doby jste chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hematologické vyšetření
Články: Hematologické vyšetření
Hematologické vyšetření je...
Hojení rány může trvat týdny i celé roky aneb Co můžete ovlivnit sami
Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Články: Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Alergie na arašídy, lískové...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kardiotokografie
Články: Kardiotokografie
Kardiotokografie, CTG...
Co dělat, když bylo slunečních paprsků na naši kůži příliš
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: