Sex před vynecháním pilulky

Dobrý den, každý den beru pilulku (HA Minerva) v 19 hodin. V pátek 18.6. jsem si (šestnáctou) pilulku vzala už v 18 hodin. Potom jsem se vyspala se svým přítelem, který do mě ejakuoval, ale v sobotu jsem si pilulku vzít zapomněla a vzala jsem si ji až v neděli ráno v 7 hodin a další potom v neděli v 19 hodin, jako jsem normálně zvyklá. Je možné, že jsem těhotná? V příbalovém letáku se píše, že když vynechám pilulku ve 3.týdnu, tak mám pokračovat v užívání a nedělat 7-denní pauzu. Vím, že se teď mám pár dní chránit ještě jinak, ale já se bojím, že jsem těhotná, když jsem v sobotu ráno spala s přítelem a večer jsem si ji nevzala. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že do soboty večer jste byla antikoncepcí normálně chráněná a ev. problém by mohl nastat až po, tzn. rizikový by byl pohlavní styk v sobotu večer, v neděli atd. Rozhodně po zbytek cyklu používejte kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Vyrážka, povlak a pupínky v ústech? Mykóza signalizuje slabou imunitu!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Poruchy spánku
Články: Poruchy spánku
Mnoho z nás občas trpí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x