Sex při menstruaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera jsem měla pohlavní styk se svým přítelem. Mám své dny už čtvrtý den, ale použili jsme kondom, který se bohužel protrhl. Před menstruací beru pravidelně antikoncepci. Je možné být těhotná? ... Nezkazím nic tím, kdybych si vzala Postinor a po skončení svých dnů začala brát normálně antikoncepci? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při probíhající menstruaci byste otěhotnět neměla. Postinor je asi zbytečný a antikoncepcí zatím normálně pokračujte

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: