Sex pri menstruaci

Dobry den,dekuji za odpoved na moji otazku(Dobry den.Muzete mi prosim poradit s mym problemem?Brala jsem 3roky a 3mesice antokoncepcni prasky Minisiston.Prestala jsem je brat asi pred 3mesici,jelikoz jsem nemela asi 5mesicu pohl.styk..V sobotu(28.5.) jsem dostala menstruaci a ve stredu(1.6.)jsem mela nechraneny sex..Jake je riziko,ze bych mohla otehotnet?Ihned potom jsem se dukladne umyla mydlem..Predem moc dekuji za odpoved.)Vase odpoved byla(V 5 dnu menstruačního cyklu není pravděpodobnost otěhotnění velká , i když se na 100 procent nedá vyloučit) Zeptam se jeste,kdy bych si mela udelat tehot.test abych zjistila zda opravdu nejsem tehotna?Moc dekuji.

Odpověď odborníka:

Aby byla zcela jistota , tak když by se menses opozdily o více než týden Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: