Sex pri menstruaci

DOBRY DEN,DEKUJI ZE JSTE MI ODPOVEDELA NA MOJI OTAZKU(Dobry den.Muzete mi prosim poradit s mym problemem?Brala jsem 3roky a 3mesice antokoncepcni prasky Minisiston.Prestala jsem je brat asi pred 3mesici,jelikoz jsem nemela asi 5mesicu pohl.styk..V sobotu(28.5.) jsem dostala menstruaci a ve stredu(1.6.)jsem mela nechraneny sex..Jake je riziko,ze bych mohla otehotnet?Ihned potom jsem se dukladne umyla mydlem..Predem moc dekuji za odpoved)VASE ODPOVED(Dobrý den, riziko otěhotnění není příliš velké, ale je. Omytí nemá prakticky význam ke snížení rizika otěhotnění. )ZEPTAM SE JESTE,KDY BYCH SI MELA UDELAT TEHOT.TEST,ABYCH VEDELA ZDA NEJSEM TEHOTNA?MOC DEKUJI.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenský test má smysl dělat, když se nedostaví očekávaná menstruace.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x