Sex při menstruaci

Dobrý den.Beru normálně antikoncepci ale chtěla jsem se zeptat na to jestli je malá pravděpodobnost otěhotnění. S přítelem jsme se spolu milovali asi dva tri dny před koncem menstruace a četla jsem že spermie přežívají až pět dní ale také že ta krev to odplaví ven,ale menstruace už nebyla tak silná a vzala jsem si antikoncepci o 4 dny později než jsem měla,tak se bojím aby z toho něco nebylo.Jsem ještě studenstka střední školy a na dítě je ještě brzy.děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete antikoncepci jak máte, je hodně spolehlivá. Pokud nepravidelně, není spolehlivá. Těhotná pravděpodobně nebudete, ale jistotu budete mít po těhot. testu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: