Sex s kondomem

je možné po 48 hodinach mít přiznak pohlavni nemoci?když vylučuji moč tak mě to pálí.je to přiznak nejake pohlavni nemoce?popř jaká pohl.nemoc má takový přiznak?

Odpověď odborníka:

Může jít o kapavku, která se může po 48 hodinách po "podezřelém" kontaktu opravdu takto projevit. Bolesti při močení a " žlutavá kapka" v ústí močové trubice. Určitě navštivte kožního lékaře.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: