Sex s parafimouo,problémy do buducna

Dobrý den.Je mi 18 let a myslím si že mám parafimozu.Když se mi ztopoří penis,předkožka jde trochu přetáhnout přes žalud ale né úplně,ani to moc nebolí.Ale když si nejdříve předkožku stáhnu a poté se mi zvedne,tak mě předkožka tlačí pod žaludem.Neměl jsem dosud pohlavní styk. Žiji s tim celých 18 let a kdybych si to nepřečetl na inetrnetu ,tak bych seto nejspíš ani nedozvěděl,kdybych tedy neměl pohlavní styk.Zajímalo by mě,jestli se opravdu jedná o parafimozu,a jestli by s parafimozou byl problém souložit.Když penis je v pořádku a není ztopořený tak mě nic netlačí,ale jakmiel se ztopoří a předkožka je stáhlá,tak mě to pod žaludem tlačí a bojím se,že by s tím sex nemohl být možný,nebo jestli by nebylo nějaké riziko úrázu.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Jedná se o fimosu, která se po přetažení v klidném stavu a následné erekci penisu stane parafimosou. Stav je na místě na urologii řešit velmi malou operací, která fimosu uvolní a stav bude zcela v pořádku. Obraťte se na svého urologa v místě vydliště. Operace je opravdu nevelká

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: