Sex s partnerem

Dobry den, pokusim se schrnout muj problém, velmi mě to trápí, tak snad bude nějaká rada... Ja 27, přítel 42 jsme spolu bez mala dva roky, žijeme ve spolecne domacnosti. Nas problem (aniz by si to pritel pripustil) je dle me vážný. Sex mame spolu tak 2x týdně... Ale problém je ten ze vzdy je stejny zacatek, pusti si na pc porno ( ikdyz mi nevadi ze na to kouka) a ja mu to delam pusou, necha se treba i pul hodiny, hodinu, pak 5 min sex, vyvrcholeni dosahnu itak. Zadne doteky. Nic takoveho snažila jsem se mu to vysvetlit, ale vzdy se nastve a odsekne ze si to bude delat sam u porna... Je pravda ze u porna sedi denodenne jakmile odjedu do prace, nebo z domu musi si ulevit. Myslim ze o vzrušení to neni, kolikrat ho skadlim a je hned v pozoru :-) nevim jak svuj problem lepe popsat... Kdyz se snazim o nejakou komunikaci odsekne mi ze jsem si mela najit nekoho jinyho kdo na me bude lezet cely den atak. Driv jsem si myslela ze to je ze stresu, dala jsem mu prostor aby ten cas měl sam pro sebe atak..., ale nic se nezmenilo, spise jsem se musela dozadovat sexu, a prislo mi to jako z donuceni ze semnou spi... Tak je to i ted. Neuvolni se a ja vlastne taky nn, protoze myslim na to jak mu je, jestli je nebo neni mu neco neprijemny, a stale na to musim myslet. Pritel byl 9 let bez stale partnerky, mel jen znamosti na "uzivani"... Rikam si vsak ze dva roky jsou dlouha doba na to aby se vse srovnalo. Prijit o nej nechci ale nevim co delat, do zadne poradny ho nedostanu.... Je na to nejaka rada? Dekuji predem za vas cas...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, asi vás zarmoutím, ale radu "jak udělat, aby někdo chtěl to, co dosud nechtěl" vám neumím dát, myslím si, že neexistuje. Partnerský vztah je o oboustranné ochotě se přizpůsobit. Buď je nebo není. Existuje popsaná závislost na pornu, která snižuje schopnost dosáhnout uspokojení při pohlavním styku. Jsou možná úzkostná pozadí, obava z nedostačivosti, věku .... ale bez návštěvy specialisty je to stejně jen úvaha o tom, co by to třeba mohlo být. Praktický význam pro vás to nemá. Pokud přítel ke změně není ochotný, nechce nikam jít, nic dělat ... zřejmě nelze očekávat jeho změnu přístupu. Je tedy lepší s touto situací počítat jako se stavem. Zdraví LJ

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Ambulance Smrková ulice, Plzeň

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
7 kroků k likvidaci cigaretového zápachu
Články: 7 kroků k likvidaci cigaretového zápachu
Rozhodli jste se skoncovat...
Zánět močového měchýře
Články: Zánět močového měchýře
Zánět močového měchýře...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: