Sex těsně před vysazením hormonální antikoncepce

Dobrý den. Chtěl bych se vás zeptat, jestli je nějaká možnost, že by mohla přítelkyně otěhotnět. Měli jsme totiž sex den předtím, než přítelkyně z psychických důvodů náhle vysadila antikoncepci (nebyla vůbec ve své kůži, velice podrážděná). Předtím si ze svého nového platíčka vzala pouze 2 prášky. Vím, že je doporučeno dobrat celé platíčko, ale bohužel je již pozdě... Je tedy nějaká pravděpodobnost, že přítelkyně může otěhotnět?

Odpověď odborníka:

Ano, v tom případě je gravidita možná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: