Sex v osmý den pauzy

Dobrý den, měl jsem chráněný sex,ale praskl kondom a ja ejakuloval do přítelkyně. Bylo to když si měla brát HA po 7denní pauze. Po souloži si za 2 hodiny brala prášek. Poslední dvě menstruace měla slabší. Je možné že je těhotná když nic na sobě nepociťuje jen ty dvě slabší menstruace? Nemůže to mít zkrácené kvůli stresu ve kterém byla? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce je žena před otěhotněním chráněna během užívání antikoncepčních tablet i v 7 denní pauze. Zeslabení intenzity menstruačního krvácení je běžné při užívání hormonální antikoncepce. Pokud partnerka užívá tablety bez zapomínání, otěhotnět by neměla.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nebojte se léčbu rakoviny podpořit „nevědeckými“ metodami
Děti a alkohol – v létě buďte ve střehu!!!
Články: Děti a alkohol – v létě buďte ve střehu!!!
K letním prázdninám patří...
EMG
Články: EMG
Elektromyografie (EMG) je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Co se děje v ráně při hojení aneb pod mikroskopem
Články: Co se děje v ráně při hojení aneb pod mikroskopem
Hojení rány. Na první...
Zánět zvukovodu
Články: Zánět zvukovodu
Zánět zvukovodu, otitis...
Rakovina může postihnout i oči
Články: Rakovina může postihnout i oči
Oko se skládá z mnoha částí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: