Sex v osmý den pauzy

dobrý den, měl jsem sex s přítelkyní ale praskl kondom. bylo to první den po pauze a bere HA Jeanine. Poslední dvě menstruace byly slapší, ale je možnost že to bylo zapříčiněné stresem? Je možné těhotenství když bere HA pravidelně?

Odpověď odborníka:

Stres múže intenzitu menses ovlivnit, pokud užívá antikoncepci pravidelně je těhotenství nepravděpodobné příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: