Sex v tehotensvi

Dobry den mam takovy choulostivi dotaz...jsem ve 13 tydnu tehotenstvi, v cervenci lonskeho roku jsem prodelala konizaci delozniho cipku z hystologickym nalezem carcinom in situ cin III. nasledny pap test v poradku...od zacatku tehotenstvi jsem brala utrogestan a casto spinila mavou krev nyni po vysazeni vse v poradku.muj problem je ze mam nezvladatelnou ale opravdu nezvladatelnou chut na sex jsem casto velice vzrusena a uz se mi stalo ze jsem mela orgasmus nekolikrat behem spanku.sex s manzelem nechceme riskovat bojim se probelmu s deloznim cipkem ze by se mohl uvolnit a zacit se otvirat aja bych mohla potratit.moc si miminko prejeme a dlouhoi jsme na nej cekaly proto by nas zajimalo jestly je stejne ohrozujici pro miminko nebo nejaky problem pro delozni cipek kdyz by jsme pouzivaly jen metodu drazdeni klitorisu...ja vim ze je muj fotaz zvlastni ale uz si stim nevim rady nikdy se mi nestalo ze bych mela takovou strasnou chut na sex jako nyni prosim poradte moc dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud to nebude denně, tak problém nevidím:)jestli je čípek uzavřený a nezkracuje se, to Vám řekne gynekolog na prohlídce, sexovat můžete.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x