Sexuálně přenosné nemoci

Dobrý den.dne 25.5 jsem mela nechraneny styk.11.7 jsem byla u gynekologa ohledně pohl.nemoci ten řekl,ze udela testy na chlamydie a kapavku,ze při syfilis u nebo Hiv bych měla příznaky.testy vysly na chlamydie a kapavku negativni.pouze jsem dostala macmiror complex 500 na nějaké bakterie.nepozorovala jsem se tudíž nevim jestli jsem nějaký vřed měla nebo ne.mam ale pocit zvětšení uzlin ne přímo v tříslech ale na přední straně v dolni části ochlupeni.nyni se mi tvoří na pazich male vyrazky jednu mam i u prsu a na stehne,praskaji mi cevky na stehnech a občas se vytvoří i modřina bezdůvodně,mivam pocit pichani v pravem stehne.může to byt syfilis nebo nějaká jina pohl.nemoc?prikladam foto s pupinky na paži.Dale bych se chtěla zeptat zda při užívání macmiroru může být moč stejně žlutě zbarvena jako výtok po tomto přípravku?poznal by gynekolog pri prohlidce v případě syfilisu něco.postupoval lékař správně? Uz asi 2 měsíce mám kvůli těmto pochybnostem docela psychicke problemy nejsem schopna se pořádně stravovat a kouřim tak nevim jestli některé problémy nemouhou souviset s timto.za odpověď děkuji.

Odpověď odborníka:

Myslím že vaše obavy jsou zbytečné popisované příznaky na syfilis nevypadají pro klid duše vám praktický lékař může udělat BWR test. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: