Sexuální necitlivost.

  • Dotaz od: aneta95aneta95
  • Publikováno: 15.5.2014
  • uLékaře.cz

Už vážně nevím, co mám dělat, mluvila jsem o tom i s gynekoložkou. Ať už se jedná o pohlavní styk, masturbaci, orální sex a další sexuální aktivity, jsem naprosto necitlivá. Moje tělo nereaguje na stymulaci klitorisu a všemožné jiné aktivity.. Myslím si, že problém psychický není - s přítelem jsem přes dva roky a jsme před sebou naprosto otevření. Navíc, léčím se s vaginálními výtoky už přes rok a vše, co mi doktorka předepsala, bylo neúčinné.

Odpověď odborníka:

Vaginální výtok se musí výlečit - to je zásadní věc. Je rozdíl jestli jste necitlivá nebo nevzrušívá. V prvním případě je indikováno neurologické vyšetření, v opačné případě by bylo vhodné hormonální a speciální sexuologické vyšetření. Ve Vaše věku se dá vážně uvažovat i o sexuální nezkušenosti

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x