Shluky uzlin

Dobrý den, manžel (47) dlouhodobě kašle a hovoří o "tlaku v krku". Asi po roce se mi podařilo ho přemluvit k důkladnějšímu vyšetření... Praktická lékařka doporučila RTG plic a odtud byl odeslán k doplňujícímu vyšetření na CT. Zde zjistili "konvoluty uzlin, vyplňující mediastinum a oba hily". Pomocí slovníku si pod tím zhruba něco představím a velmi mě to znepokojuje. Je naděje, že to není nic vážného? Manžel nekouří. Děkuji. S pozdravem Pavlína Hradečná

Odpověď odborníka:

Dobrý den, naděje, že se nejedná o závažný zdravotní problém samozřejmě existuje. Přesto bych ale doporučoval podstoupit další specializovaná vyšetření, aby se vyloučila například nádorová onemocnění. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Články: Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Odstranění tříselné kýly...
Chřipka ohrožuje i pacienty se střevními záněty
Články: Chřipka ohrožuje i pacienty se střevními záněty
Chřipka je nakažlivé...
Poruchy spánku ve filmech Walta Disneye
Články: Poruchy spánku ve filmech Walta Disneye
Jednoho vědce z Barcelony...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
V laboratoři zjistí užívání některých drog i po měsících!
Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě
Články: Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě
Pro mnoho lidí je diagnóza...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: