Shluky výrůstků v podpaží

Dobrý den. Mám v podpaží shluky výrůstků podobných bradavicím. Nebolí, nijak mne neomezují, jen jsou neestetické. Je možné je nějak odstranit? Děkuji David

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně jde o fibromy, nejsou nijak nebezpečné a představují jen estetický problém, Odstranit se dají kauterem, laserem, odstřižením, poraďte se se svým kožním lékařem, jestli tento zákrok provádí přímo on, nebo vám doporučí jiné pracoviště.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: