Shrbená záda

Dobrý den, chtěl bych se zeptal, zda může mít každodenní dlouholeté prktikování tzv. sklapovaček vliv na křivení, respektive hrbení zad. Děkuji. Roman

Odpověď odborníka:

Dobrý den pane Romane, vliv by to mít nemělo, ale zkuste je dělat s narovnanou bederní a hrudní páteří, je to složitější. Zdravím

MUDr. Dana Halbichová
MUDr. Dana Halbichová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie Chaberský dvůr, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: