Sifikys

Dobrý den v rozkroku (V tříslech) se mi udělal nejspíš oparek, který mi tedy zmizel ale je ještě trochu vidět. Partnera mám stálého a proto se vás chci zeptat zda by mihlo jít o sifilis nebo ne. pODLE SUCHÉ KŮŽE TO BRÁT NEMOHU PROTOŽE MÁM LUPÉNKU. Děkuji

Odpověď odborníka:

I podle fotografie to vypadá na opar, navíc - pokud bly projevy bolestivé, pak se o syfilis zcela jistě nejedná.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: