Sifilis

Prosim Vás chcel som sa spítať či to môže byť sifilis ryziko bolo orálny nechránený sex-pasívny,pred 9týždnamy,vyrážky nesvrbia a su zatial len na trupe,pred týždnom bolesť hrdla ešte stále pobolieva. Dalej chcem ísť na HIV testy a samozrejme na sifilis,-nemôže táto infekcia ovplivniť testy na hiv a naopak? a aké je riziko že ak som sa nakazil sifilisom že som sa nakazil aj HIV. dakujem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko nákazy závisí předně na tom, jestli osoba, s níž jste měl nechráněný sex, tuto infekci má, popřípadě, jestli má obě. U syfilis při přenosu orální cestou se vytvoří během 2-4 týdnů vřed na rtu. Při přenosu HIV se cca po měsíci objeví stavy podobné chřipce. Rozhodně neváhejte a zajděte na testy, lze udělat oba najednou.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: