Sigmoideoskopie při menstruaci

Dobrý den pane doktore, moc vám děkuji za minulou odpověď jsem s doktorkou domluvená na vyšetření sigmoideoskopie na příští týden kvůli potížím při Ulcerózní kolitidě, ale když mě objednávala vůbec mi nedošlo, že budu mít menstruaci. Vadí menstruace při tomto vyšetření? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Vyšetření nevadí, ale potíže by se mohly i subjektivně objevit, posunul bych vyšetření o několik dní.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtvrtina lidí s lupénkou má možná také psoriatickou artritidu, ale neví o tom
AIDS
Články: AIDS
AIDS, anglická zkratka pro...
Chtěli bychom miminko. Je cukrovka dědičná?
Články: Chtěli bychom miminko. Je cukrovka dědičná?
Pokud plánujete rodinu a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Infekce močových cest
Články: Infekce močových cest
Prochladnutí organismu může...
Speciální vyšetření dělohy: barvivo napoví, kde je problém
Články: Speciální vyšetření dělohy: barvivo napoví, kde je problém
Jedním z možných vyšetření...
Oči upozorní na potíže se srdcem i žloutenku
Články: Oči upozorní na potíže se srdcem i žloutenku
Jsou oči skutečně oknem do...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: