Silgard

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda očkování proti viru HPV, konkrétně Silgart proti výsevu kondilomat, je úspěšné i u žen mého věku (50let). Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výsledky studií potvrzují význam očkování kvadrivalentní vakcínou Silgard i pro ženy nad 40 let.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: