Silgard a kondylomata

Dobrý den,ráda bych se zeptala,zda je očkování Silgard účinné proti kondylomatům už po druhé vakcíně,lépe řečeno,zda snižuje či přímo vylučuje možnost nákazy od partnera.Třetí vakcína mě čeká v září.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, snižuje výskyt, maximální účinek je po 3.vakcíně. Nákazu od partnera nevylučuje a ani jí nezabrání. Očkování je ochrana pro Vás, aby se neprojevily příznaky nákazy virem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když srdci chybí kyslík, není to vždy infarkt
Články: Když srdci chybí kyslík, není to vždy infarkt
Je nejdůležitější sval v...
Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Články: Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Bolestivé a rozedřené ústní...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Neplodnost očima okolí: Kdy už budete mít dítě?!
Články: Neplodnost očima okolí: Kdy už budete mít dítě?!
S neplodností se v dnešní...
Zánět středního ucha
Články: Zánět středního ucha
Zánět středního ucha...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: