Silgard nebo cervarix

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké očkování doporučujete, před měsícem jsem byla na chirurgickém ošetření kondylomat a proto se ptám jestli mi nějaké to očkování pomůže od znovu vrácením kondylomat nebo bude lepší jako prevence? Děkuji za odpověď :-)

Odpověď odborníka:

dobrý den, očkována by měla být žena před zahájením pohl.života.pokud již máte kondylomata, je pro Vás Silgard zbytečná.Pokud se chcete nechat očkovat, doporučuji Cervarix.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: