Šilhání

Dobrý den, mám 6 měsíčního syna a někdy mu ,,utíká"pravé očičko, (není to stále)...tak jsem se chtěla zeptat jestli je to předzvěst budoucího šilhání a měli bychom to řešit a nebo se to stává...děkuji Vám za odpověď a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, do 6 měsíců je toto běžné - děti neumí ještě pořádně zaostřit, ale po půl roce věku by tento problém měl vymizet. Pokud by šilhání u Vašeho syna přetrvávalo, nechte ho vyšetřit očním lékařem. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: