Šilhání 7 měsíčního dítěte

Dobry den ,chtela bych se zeptat jestli měmu7 mesicnimu miminku muze vymizet uplne silhani . Jedno ocicko vis priloho se staci vic ke koutku. Muzu ocicko nejak cvicit aby oci byly co nejsoumernejsi. A nemuze mit nejakou ocni vadu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží, jestlu jde jenom o občasné náhodné zašilhání. Jestli je to zjevné pořád nebo větší část dne nebo jste to doposud nepozorovala na Vašem místě bych navštívila dětského oftalmologa, který cíleným vyšetřením zjistí přesný typ a závažnost. Především jde o to se vyhnout komplikacím které můžou vzniknout jako následek, např tupozrakosti. Přeji hezký den.

MUDr. Monika Prachárová
MUDr. Monika Prachárová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Klinika pediatrie a neonatológie, Fakultná nemocnica Trenčín

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: