Šilhání oči u dítěte

Mám tříletého vnuka, u kterého pozoruji šilhání u obou očí. Ve dvou a půl letech byl na kontrole u oční lékařku, která řekla, že jde o tzv. falešné šilhání. Chtěla bych se zeptat, jak mám postupovat dále, zda by dítě neměla vidět jiná oční lékařka. Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte dojem, že Váš vnuk stále šilhá, rozhodně byste návštěvu očního lékaře neměli odkládat a máte samozřejmě možnost si zvolit koho chcete. Přeji hezký den

prim. MUDr. Radan Zugar
prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: