Silná artroza palce v zápěstí

dobrý den, dle posledního rtg. kloubu palce v zápěstí prý je tam silná artoza, pan dr. řekl, je to prázdné, dva obstřiky vůbec nazabraly, abych se vyhla operaci nebo plastice, mělo by ještě efekt něj,aké kolagenové injekce nebo ty Guna. Jinak beru druhou dávku Chondra 800. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud jsou změny rozsáhlé a máte potíže je zřejmě jediným řešením operace - náhrada kloubu či jeho ztužení. Jedná se o velmi malý kloub s minimálním prostorem a tak se obávám , že kolagenovou či jinou injekci instilovat do tohoto prostoru je téměř nemožné. Navíc efekt je bohužel nejistý

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: