Silná menstruace po šestinedělí

Dobry den, jsem prvorodicka a mela jsem velice tezke tehotenstvi, ktere skoncilo pro neefektivni preindukci a indukci SC (duvodem vysoke riziko preeklampsie ve 40+0tt). Plne kojim. Ocistky jsem mela 3 tydny, tyden jsem spinila a znovu se mi rozjelo krvaceni 4 tyden po porodu, ktere probihalo s vetsimi srazeninami a trvalo 11 dni. U sveho lekare jsem byla, rikal, ze se nemusim bat a vse je v poradku. Pravdepodobne se jednalo uz o menstruaci. Nyni jsem ji po 35 dnech cyklu dostala a opet ze mne padaji velke srazeniny, casto i velikosti dlane, ale menstruace je nebolestiva. Ma zachod chodim cely den co 30min, jelikoz ty srazeniny citim. Krvaceni nijak silne neni, ale znepokojuji me ty srazeniny. Ke svemu gynekologovi se mi znova chodit nechce, abych nevypadala jako hysterka, porad mam nejaky problem a za posledni 2 mesice, jsem tam byla casto. Uz sam mi rekl, ze to nemam vubec jednoducje. Docetla jsem se, ze 4 cykly po porodu muze byt menstruace silna, ale o srazeninach nic. Ke konci tehotenstvi jsem mela nizkou hladinu zeleza. Muze to byt duvod? Brala jsem Ferimun, mohu ho i pri kojeni? Mela bych kvuli srazenin navstivit lekare nebo jakou adekvatni dobu bych mela pockat, jestli se to srovna. Velice dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud plně kojíte nejedná se o menses a když odcházejí takové kusy je vyšetření a ultrazvuk nebytné neodkládejte jej. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: