Silné bolesti hlavy

Dobrý den,paní doktorko mam dotaz od srpna 2014 trpím silnými bolestmi hlavy.Byla jsem odeslana na nerologii poté na CT-zadní jámy lební.Dle CT mozku -mírná bifront kortik atrofie,drobný defekt v náplni sinus transversus vlevo.Znovu mě posílá na MR mozku +MR venografie mozku k vyl.proděl.trombosy sinus transversus I.sin .Ptala jsem se paní doktorky jestli mi něco hrozí ,řekla mi že ne,ale do budoucna ano.Mužete mi prosím vysvětlit o co jde a proč mě posílá ještě na Mr. A co by mi mohlo hrozit? Za odpověd Vám předem děkuji.Přeji hezký den Ivana.

Odpověď odborníka:

Dobrý den paní Ivano,myslím,že postup Vašeho neurologa je správný.Ct vyšetření nevylučuje intrakraniální trombozu.Při potvrzení je nutná antikoagulační terapie,která zajistí zprůchodnění správu a zabrání dalšímu poškození mozkové tkáně.moje doporučení je,věřte svému doktorovi a spolupracujte s ním,přeji brzké uzdravení Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x