Silné bolesti po ask

Dobrý den jsem více, jak 2 měsíce po artroskopii. Byly mne odstraněny pliky a hoffovo těleso. Pár dní po vytažení stehů mi v noze křuplo. Od toho křupnutí mně ale každý den píchá ve vnitřní straně kolene..je to píchavá bolest, kterou pociťuji pořád při chůzi. Nevíte z čeho by to mohlo být? Nechci znovu na Artroskopii... Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Po artroskopii se stav postupně upravuje a není vyloučeno, že se objevila drobná duplikatura, která se cvičením a léčbou na rehabilitaci upraví. Pokud stav do 10 dní nejde k lepšímu je třeba pomýšůet na možné poranění vnitřního menisku. Stav by se měl ověřit nejen ortopedickým vyšetřením, ale i provedením magnetické rezonance. Pokud by nález byl pozitivní potom opravdu je řešení jen provedením nové ASK. Jinak poradí váš ortoped.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pravidelný pohyb chrání střeva
Články: Pravidelný pohyb chrání střeva
Pravidelným provozováním...
Po menopauze hrozí infarkt. Pomůže hormonální léčba?
Články: Po menopauze hrozí infarkt. Pomůže hormonální léčba?
Na srdeční onemocnění umírá...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Články: Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Nečekejte, až vám lékař...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: