Silné hubnutí a bolest v prsou po klíštěti

Kamarád byl před lety infikován klíštětem. Nyní je stav již takový, že může chodit ven jen s doprovodem. Má bulky v prsou, které štípou a pálí a během dvou měsíců zhubnul 14 kg. Lékaři odhadují důvod: buď klíště nebo srdce nebo páteř. Špatně dýchá, navíc je až destrukčně zodpovědný a přecitlivělý. Na mamo byl, rakovinu prý nemá. Může takový skok v tělesné váze způsobit to prapůvodní kousnutí klíštěte? nebo tu může být i nějaký panický atak.. Anna

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Moc a moc si vážím Vašeho vztahu k příteli- ale, bohužel, pokud byste opravdu chtěla zjistit co nejpřesnější konkrétní informace o jeho stavu, musela bystě se obrátit na jeho lékaře, kteří znají nálezy. A kamarád by musel souhlasit, jde o intimní informace..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: