Silné krvácení

dobrý den, mám dotaz, pravděpodobně jsem prodělala biochemické těhotenství, měla jsem pozitivní těhotenský test který postupně slábl a dostala jsem s týdenním zpožděním menstruaci. První dva dny byla menstruace slabá, následně již silnější. Navštívila jsem svého gynekologa osmý den menstruace. Provedl mi ultrazvuk a sdělil, že sliznice je velmi vysoká a že to vypadá, že bych měla ještě dlouho krvácet. Předepsal mi Orgametril s tím, že ho mám brát po dobu 5-ti dní 3x denně. Již jsem měla 2 tablety ale bojím se, že si cyklus rozhodím těmito hormony. S pravidelností menstruace nemám problémy. Jde mi o to jestli si ještě víc neuškodím a neoddálím ovulaci, když chceme miminko. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pojem biochemické těhotenství neexistuje to buď je nebo není.Pří vysoké sliznici je Orgametril nejlepší cestou cyklus upraví v v dalším cyklu je již odbourán. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: