Silné krvácení po návštěvě gynekologa

Dobrý den, byla jsme na pravidelné prohlídce byly mi dělány i stěry a od té doby mě bolí v podbřišku a dost krvácím(není to špinění). Četla jsem, že se to po stěru může stát, ale, že to není vážné a krvácení po chvilce ustane. U mě je to již 6 hodin krvácení ani bolest neustává, beru antikoncepci takže ženské problémy to nebudou mohlo by to být něčim jiným ? Začínám se vcelku bát. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den krvácení po odběru cervikálního stěru může trvat i 48 hodin , nemělo by být silnější než menses. vzhledem k tomu , s jakým odstupem odpovídám - si myslím , že už jste v klidu , pokud ne , navštivte vašeho gynekologa

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: