Silně vpáčené bubínky v obou uších

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, doma se nám stala nehoda, omylem se mě spustil CD- přehrávač a zvuk byl zesílen na plny výkon (reproduktory mají vykon 160W), můj roční syn stál u bedny, hned jsem vše vypnula,ale syn utrpěl zřejmě akustický šok.Po návštěvě lékaře,byl diagnostikován silně vpáčený bubínek v pravém i levém uchu (syn byl otočen levou stranou k reproduktoru)byly nám předepsány následující léky - Aerius,Octobacic a homeopatika chamomilla vulgaris.Chtěla bych se tímto zeptat,jaké jsou následky tohoto onemocnění,zdali se to dá léčit a vyléčit,zdali se to nevrací v dalších letech věku a zdali nebude mít syn trvalé následky, popřípadě poškozený sluch?Zdá se mi že syn slyší normálně.V kolika letech je možno szjistit spravnou funkčnost sluchu,popř.radu na specializované odborníky,moc díky.B.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Blanko, pozitivní zpráva je, že syn slyší. Došlo k mechanickému poškození ucha, ale dnes nelze odhadnout, jak bude situace vypadat nadále. Lze ale říci, že pokud nebude mít další vlivy, které ucho poškozují, měl by slyšet normálně. Sluch se kontroluje při každé preventivní prohlídce - zde by Vám lékař jistě řekl, pokud by syn neslyšel normálně.

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: