Silný kašel

Dobrý den Před 5ti dny jsem dostal v noci horečku (38,5) a druhý den zmizela a stáhla se jen na zvyšenou 37, k tomu však přibyla rýma, kašel a bolest v krku Po poslechu u své doktorky jsem dostal antibiotika (augmentin) dnes to je 3ti den co je beru, rýma skoro žádná, bolest v krku jen velmi slabé škrábání a to spíše při kašli, ale jak říkám zůstal mi velmi silný kašel a to nejvíce v noci kdyz si lehnu a po ránu mě také budí chvílemi je i velmi zahleněný Trápí mě však ta velka intenzita co mě nuti stále kašlat jinak poslední 2 dny teplota neni vůbec Mám během dne 36-36,5 takže opravdu zbyl jen ten kašel s antibiotiky

Odpověď odborníka:

dobrý den, průběh nemoci je u Vás v podstatě obvyklý, respirační infekt je nejspíše na ústupu, bohužel přetrvávající, a někdy velmi silný, kašel, je dosti obvyklý, může někdy přetrvávat i několik týdnů, než podrážděná sliznice dýchacích cest zase zregeneruje. Léčebně se poměrně těžce ovlivňuje, na noc je asi nejlepší Codein.

MUDr. Zdeněk Skácel
MUDr. Zdeněk Skácel

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: PNEUMO - HOST s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x