Simepar

Dobrý den, před půl rokem jsem prodělala inf. mononukleózu v uzlinové formě. Jaterní testy už mám v pořádku a simepar už také neberu. Je možné, že by způsobil simepar jako vedlejší účinky přibrání na váze? A je důležité dodržování jaterní diety po celý život? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Simepar obsahuje vitamíny skupiny B, které někdy mohou přibývání na váze podporovat. Jaterní dietu je nutné dodržovat pouze v případě zhoršení jaterních testů, pokud je už máte v pořádku, dietu nedodržujte.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: