Šimrání v podbříšku

Dobrý den, mám takový problém. Asi 3 dny mě trápí nesnesitelné šimrání v podbříšku. Někdy je to tak silné, že nemůžu v klidu sedět ve škole soustředit, nebo usnout. S přítelem máme pohlavní styk bez ochrany, ale dáváme si pozor. Menstruaci jsem měla před 2 týdny. Všude jsem četla, že to je příznak těhotenství. Těhotenský test jsem si dělala, avšak byl negativní. Jiné příznaky těhitenství (kromě citlivých prsou), nemám. Chtěla bych se tedy zeptat, zda je možné, že jsem těhotná. Popřípadě, co jiného by to mohlo být. Nikdy předtím se mi to nestalo. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jsou-li testy negativní, těhotná jistě nejste. Šimrání není popisováno jako typický příznak žádné gynekologické nemoci, bez podrobnějších údajů nelze odpovědět. Jde-li o svědění, pak může být infekce v pochvě a tu je třeba léčit. Co na to říká Váš gynekolog??

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: