Sinus pilonidalis

Dobrý den měl jsem před dvěma měsíci jít na operaci,ale sinus byl v subakutním stavu,takze mi pouze bulku nařízli a vyčistili.Chodil jsem asi mesic a půl na převazy a nakonec mi doktor řekl že už je to v pořadku a že si to mám jen sprchovat.Hnis mi vyteká stále občas jen trochu občas víc,sprchuji a přelepuji.Nebolelo to až dnes cítím mírnou bolest stejneho tipu jako před tím.Je to standardní že mě řekli pouze sprchovat a nic víc?Ve středu se pujdu obědnat na operaci,ta to snad vyřeší.Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Definitivní řešení pilonidálního sinu je samozřejmě jeho kompletní odstranění. jakákoli jiná konzervativní léčba je jen dočasná a vhodná jen tehdy, když se operace z nějakého důvodu nemůže provést.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Spála
Články: Spála
Spála je infekční...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: