Sinus pilonidalis

Dobry den je mi 16 let a mam sinus pilonidalis..vraci se mi nekdy 3x v tydnu a nekdy po 3-4 tydnech a me vzdy stacilo,kdyz jsem ten sinus pilonidalis vymackl a bylo po problemu (vzdy kdyz se mi udelala mala boulicka tak jsem ji vymackl nastrikal dezinfekci a po cca 1 dni to uplne zmizelo jak kdybych zadnej sinus pilonidalis nemel) ale chci se zeptat jestli bych to tak nemel delat nebo jestli si s tim mam radeji zajit na operaci? muze se to rozrustat nebo zhorsovat? (operace se strasne bojim a vubes se mi na ni nechce.. predem moc dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Operace se netřeba bát, je to operace, která patří mezi ty nejjednoduší a neovlivňuje žádné vnitřní orgány a neskýtá v podstatě žádná nebezpečí. Váš stav je obtěžující a jinak než operací nelze stav, pokud je to ten jež líčíte, napravit..

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x